dijous, de maig 29, 2008

La Paraula

-¿De quién es la sopa?
-Mía. ¿Qué cojones es esto?
-Sopa. Sopa de almejas de Nueva Inglaterra, lo que dice el menú.
-Es roja.
-Se supone que es roja.
-Así es como la hacen aquí, no como vosotros...
-Cierra la puta boca. Se supone que es blanca. El menú dice sopa de almejas de Nueva Inglaterra. Hazla como en la puta Nueva Inglaterra.
-Pero...
-Tú cierra la puta boca tambien. Dile al chef que es gilipollas. Ahora llévate esta puta mierda y tráeme un plato de sopa de pollo, ¿vale? ¡Y que esta vez no tenga la puta regla!
-¿Por dónde íbamos?
Punisher. En el principio


Jo, de gran, vull escriure com Garth Ennis.

Vull ser fresc, gamberro, directe, despreocupat, àgil, frenètic, referencial, divertit, cruel, terrorífic, brutal, irònic, sarcàstic, brillant, madur, immadur, violent, tendre, melanconiós, actual, vital i demolidor.

De la seva obra magna a Predicador (mai et podré estar prou agraït, reverendo) plena de western i vampirs i àngels venjadors, amb un protagonista en estat de gràcia (literalment) com és Jesse Custer, a l'actual saga de Punisher, amb un Frank Castle tan expeditiu com salvatgement entranyable, Garth Ennis s'ha guanyat el cel dels escriptors amb les seves històries al límit.

Si el coneixeu, ja sabeu de què parlo. Si no,


Llegiu el puto Garth Ennis

4 comentaris:

Aleix ha dit...

Amics i amigues, no oblideu complementar el vostre plat de Grath Ennis amb "Hitman", entranyable serie protagonitzada per un assesí a sou amb poders telepatics i una notable tendencia a l'alcoholisme i la ultraviolència. El primer volum, ja de venta en farmacies

jesse_custer ha dit...

My pleasure, Doc.

Pissarra Negra ha dit...

En prendré nota.

Miraré de posar-lo al cole com a lectura obligatòria a la magnifica assignatura de "lectura eficaç" que és de tot menys eficaç.

almogawear ha dit...

Que bé veure que hi ha més gent que disfruta de'n Garth en aquet puto món de mediocres.