dimecres, de juny 04, 2008

Els secrets de la puta calavera de cristall

Joshua i Desyrainbow Shapiro són la parella d'exploradors que s'han passat mitja vida cercant calaveres de cristall per la selva (i l'altra mitja intetant escapar del frenopàtic). En aquesta fotografia es mostra clarament quina ha estat la influència que George Lucas ha tingut a l'hora de realitzar la quarta entrega de les aventures de l'arquèoleg del barret de fedora. Si en voleu saber més, aquí hi ha una entrevista que van concedir a Más Allá i que jo no he llegit, perquè amb les fotos en tinc prou.

D'altra banda, el títol que volien Spielberg i Koepp per a la pel·lícula era IJ i les calaveres de cristall, però es veu que Lucas estava obsessionat amb que sortís la paraula Kingdom (Regne), i va insistir fins que van col·locar-la-hi amb fòrceps, creant un nom ben ràpid i fàcil de dir com tots ja sabem. Ja veieu, amics e amats, com la paraula de Lucas és inqüestionable (mai més ben dit).

I per acabar, un esbòs del final alternatiu que el fill de puta d'en George ens tenia preparats.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquests fills de puta cerquen calaveres per totes les tendes regentades per xinesos. El Lucas hauria de ser sodomitzat per TOTS ELS XINESOS. Un per un.

El noto dolgut, Doc. Entenc que per vostè haurà estat un cop molt baix això de l'Indi. Espero que en dos o tres mesos estigui recuperat.

Vironer ha dit...

Tanta lucidesa m'aclapara, sr. Moriarty. Té raó, només cal veure els dos penjats de la foto per adonar-se i entendre el despropòsit de la merda perpetrada pel cabronàs del Lucas.
I la transició calavera d'àlien-fill de la granputíssima personatge el nom del qual no recordo (un dels personatges més odiosos de la història del cinema per ordinador) és brillant. Merda sobre merda, merda sobreposada.
PD. Algú sap l'adreça del paio que va doblar la merda de ninot aquest d'orelles llargues?

joanarcaic ha dit...

jar jar binks. dit això em rento la boca amb lleixiu.....
segons eldoblaje.com qui el doblava era en ALEIX ESTADELLA (fill d'en Jordi?¿) si son parents, només fa falta passarse per la COMRadio, un día que en Jordi faci programa i preguntar-li gentilment "on és l'Álex?" (pregunta, que sembla el títol d'un llibre infantil, per cert..........)

jesse_custer ha dit...

Por la foto parecen amigo íntimos de Lucas, seguramente comparten psiquiatra.

cargol ha dit...

És que només amb el nom ja paguen, mira que dir-se Daisyrainbow...

Vironer ha dit...

Estadella, Jar Jar Binks,Lucas, algun altre nom pel putu museu de l'horror?

joanarcaic ha dit...

nova serie a seguir, Lex.
durará dos dies (com a molt). possiblement el próxim capítol ja convertirán la serie en una "comedia", en plan "Los hombres de paco". es tan cutre, mal escrita, mal interpreta i dirigida. está tan mal montada i els decorats son tan de cartró pedra, que es un "running gag" continuo (la escena de la fulana sortint del lavabo es genial, només falta darrera seu que sorti un "polar bear", en Benjamine Linus i en Michael Palin dient allo de Monty Python flying circus....)....
en serio, després del programa de recreacions de casos policials, que foten a les tantes, Lex es el millor programa d'humor que a fotut A3 en moltíssim temps........convertir a en Javier Camera en un puto follador-hetero-maxoman, es un fotut gag del quinze...........

joanarcaic ha dit...

http://www.antena3.com/visorlex/
vegin aquí l'episodi. en mil anys será un incunable..........

Puji ha dit...

D'on les treieu aquestes fricades, doctor?