dimarts, de juny 10, 2008

Lex, un abogado diferente


Idees per a una sèrie de ficció

Javier Cámara interpreta l'atractivíssim i agut advocat capaç de conduir els casos més complicats cap al seu terreny però maldestre a l'hora de fer anar la seva vida personal.

La sèrie conjugarà dramatisme i humor, i es basarà en forts guions plens de sarcasme. A tall d'exemple:

-Lex, eres una mala persona.
-Y tú eres feo y tonto.


En cada episodi es tractarà un tema d'interés social, com la marginació dels sense sostre, la discriminació dels malalts de SIDA, la homofòbia... en què Lex descobrirà que no és tan fort com es pensa, i tots els espectadors descobriran que sota la cuirassa té un (satanàs) cor (petit).

Guionitzant

Propostes per a capítols:

-Santi Santamaria demana assessorament del bufet d'advocats. ¿Quieres que te represente o que también te acuse? es la incisiva resposta de Lex.

-Ana Obregón contractarà Lex per defensar-se de les acusacions d'inducció a apallissar al Cantizano. Lex parlarà amb els Miami (un dels membres del qual serà interpretat per Alexis Valdés) i els acabarà convencent perquè formin una banda de salsa funk. La Obregon demandarà a Gloria Stefan per plagi amb caràcter retroactiu i Lex guanyarà el judici.

-Una rusa (interpretada per Raffael Carrá) arriba al bufet amb una calavera de cristall que afirma que pertany a una civilització alienígena. Lex l'agafa i se'n va cap a la Sierra, on Paz Vega i Toni Cantó el perseguiràn. Finalment, la calavera resulta ser el cap putrefacte de Willy Toledo, que havia mort decapitat per Agustín Almodóvar en una fortuita trobada a la Casa de Campo, i que té el misteriós poder d'enfonsar pel·lícules miserables a la taquilla.

-Oriol Giralt truca a Lex per incloure'l a la seva candidatura per al FC Barcelona. Lex el confòn amb Santi Santamaria i decideix votar a Ferran Adrià com a president blaugrana.

-Quan el cunyat de Lex li demana que cuidi dels seus deu fills mentre està de viatge a Torreciudad, el notre estimat advocat se'n penedirà de no haver acceptat el cas de Michael Jackson en el seu moment. Aquí s'hi insertaran flashbacks de les escenes més entranyables de la temporada, i Ana Obregon tornarà per fer un cameo, un striptis, cantar una cançó i segrestar dos dels díscols fills del cunyat per endur-se'ls a la seva caseta de xocolata.

-Jacqueline de la Vega (as herself) s'enamora perdudament de Lex, però en veure que no el pot aconseguir, s'enrotlla amb Inés Sastre, en una relació morboso-lèsbica que durarà tota la temporada i allargarà els episodis fins a la hora quaranta-cinc minuts.

-José Coronado es queda tancat al bany i Lex fa molts acudits sobre la cagalera, els iogurts i Código Fuego...

-Lex busca consell en Hugh Heffner per millorar les relacions interpersonals. Posi's un batí i crepi's el cabell, li diu el magnat de Playboy. Lex encarrega a Santi Millán que li busqui una perruca, però en acaparar massa escenes, l'audiència baixarà en picat i es cancelarà la sèrie, moment en que es convertirà en producte de culte.

4 comentaris:

quitus ha dit...

d'acord amb tot, menys en que hauguem d'esperar per que sigui considerada una serie de culte. ja ho es. des del segon 1 de l'episodi 1. Lex només es superada pels incendis, les cromes i les xorades generals de Codigo Fuego. Lex forever, and ever, and ever...........
i per Déu, que en Javier Camara no entengui mai, mai, mai, que el seu personatge es hetero i actui sempre, sempre com si fos una boja d'una peli de l'Almodovar.........
i que els guionistes no s'aclarin. i en una seqüència en Camara actuí com si fos en house i a la següent com si fos en "bizcochito" de l'Ally McBeal i després muti en un tercer personatge.
i per cert, que al pròxim episodi, contractin a Perro Muchacho com advocat adjunt...............

Vironer ha dit...

Hi trobo a faltar alienígenes. En l'episodi de la Raffaela Carrá, en Lex, malgrat confirmar que es tractava d'un crani humà del Willy, s'endinsa en el món dels avistaments i les cultures alienígenes.Aquest substrat li permetrà, més endavant, detectar l'estranya forma cranial d'un client que té uns coneixements científics superiors i que litiga amb l'Ana Obregón per l'autoria d'una tesi sobre biologia mol·lecular. El dia del judici, el jutge i el tribunal popular, després de llegir la sentència, es podrien enlairar perquè el jutjat és un enorme plat volador.

quitus ha dit...

no sé, no sé vironer..........tanmateix reconec que la jutge actuava com si hagués estudiat art dramàtic a Gallimedes.

offtopic: aimats (i aimades?) seguidos de l'Emma Garcia (la de tele5) una (encara que potsér petita) bona noticia: per un cop (esperem que sí serveixi de precedent) una presentadora de Tele5 no sembla un TRAVELO de tercera regional..... la seva manera de presentar el nou programa, segueix la tònica d'"això m'importa una merda" que en Jordi Gonzalez va "popularitzar" en un altre programa a reinvindicar, "Díselo a Jordi".

Puji ha dit...

Jo mentre em deixeu veure el capítol de la jackie i la Inés, ja en tinc de sobres.