diumenge, de juny 22, 2008

Restaurant argentino japonès Ichiban


Enclavat a la Via Laietana, al ladito de la Casa de las Mantas, hi ha un nou vèrtex espai-temporal anomenat Ichiban (c/ Jonqueres 1).

Sota l'aparença d'un buffet lliure de cuina argentina i japonesa hi ha l'accés a una dimensió paral·lela plagada de monstres lovecraftians a l'aguait d'entrar al nostre món per colonitzar-lo.

La major part de criatures s'amaguen sota l'aparença d'innocent marisc o sushi makis, que en tastar-los mostren la seva veritable identitat llefiscosa i insabora. Gestaran les seves cries dins els estòmacs de la clientela que s'endinsi en els salons decorats per la màfia armènia de l'Ichiban, i acabaran posseïnt els hostes fins a adaptar-los físicament a dos patrons bàsics:

-Turista de dermis enrojolida i shorts Meyba.
-Garrulo de pàrquing de Pryca Prat // Jenny Shuflamenkita.

També hi ha cadàvers de leviatans mutilats que se serveixen amb l'eufemisme de carn a la brasa, o budells monstruosos que simulen ser salses d'amanida. Els calamars són del millor Krakken gegant que es pot trobar.

El millor sushi

Ahir, en concret, una aparició de túnica ataronjada que responia al nom de Camille hi va passar per davant seguida per la seva cort d'enganyats i condemnats a l'infern, emetent crits esgarrifosos i escombrant els vianants amb una escorta de dimonis de pago i auricular. Pel que es veu, era el famós solstici de l'Adveniment del Sònar.

En el vèrtex interdimensional Ichiban s'hi està cobant l'Armaggedon, i Lord Almax és el nostre redemptor.

5 comentaris:

Piñol ha dit...

Corroboro, confirmo i reitero tot el que s'ha dit.
Per dir-ho ràpid, a l'Ichiban "se caga la perra", físicament.
És una bona manera d'aprimar-se, tu!

albert ha dit...

Però, li va agradar o no li va agradar?

Doc Moriarty ha dit...

El horror, el horror...

Lo Gené ha dit...

Veig que l'ha afectat. Com té avui la panxa? Ja podrà amb les coques de revetlla?

PD: Com se'ls hi acut entrar a un restaurant que es defineix "argentino-japonès"?

Vironer ha dit...

el virus cosmopoliguai no té aturador; les atrocitats comeses fusionant diversos estils musicals (FESTIVAL DEL MIL·LENNI) ara continuen als fogons. Barcelona corre perill.