dijous, de juny 26, 2008

Veïnetes

Vaig quedar fascinat de la primera edició de Vecinitas FHM en veure que una de les noies era realment una veïna de casa dels meus pares. Una noia que jo havia vist créixer, tota modoseta, i ara s'exposava en una de les fotografies més sòrdides i mal il·luminades que he vist mai.

La collita de Vecinitas d'enguany es presenta prou suculenta. Com sempre, es distribueixen entre Lolaias, Lolitas y Lorenas.

Tantmateix, hi ha unes poques que cal destacar (la tria ha estat dura, i gairebé totes les fotografies mereixen un comentari extens i luctuós):

Cristina Juanola, aka Marilyn Manson

Obviarem que és una fotografia d'estudi. Per tant, podria haver quedat molt pitjor. El que realment crida l'atenció és que combina sabates amb calces de color groc canari, i ho contrasta amb aquest fons verd croma que destarota a qualsevol. És Marilyn Manson fent de Dona del Temps en roba interior? La mirada acollona.

Patrizia Crespi, aka Corbacho's love

Posem-nos en situació: tu ets una tia que vols presentar-te a un concurs de ties bones d'una revista especialitzada en jamonarras. Me haces unas fotos, cari? Quin criteri ha seguit el nòvio d'aquesta senyora per vestir-la com una puta i col·locar-la al vell mig d'un espectacle de La Cubana. No respongueu. Qualsevol opció és ofensiva (com aquests llençols i lles plomes amb bombetes al capçal del llit).

Myriam García, aka Law Enforcement

A les botigues especialitzades en comiats de solter es venen tot tipus de prendes per a fer broma, com de policia, de minyona, de policia minyona... El que s'hauria d'avisar a la gent amb certs defectes cognito-volitius és que no són eròtiques, són de per riure. Afortunadament, la natura és sàvia i col·loca la gent on es mereix. En aquest cas, a les vies del tren, amb sabates de tacó alt.

Ana María Doblaré, aka Back in time

Mireu el paper de la paret i la làmpara de la tauleta del darrera. Oi que ja no és tan greu que hagin matat un os polar per fer-li un parell de descansos a aquesta mossa? Per cert, l'Ana María té avui setanta quatre anys.

Adela Uset, aka Dame argo.


Cal posar com qui caga? L'Adela s'ha equivocat de target. O ha perdut la paperina i s'ha ajupit a buscar-la. Quin estil té aquesta dona? Motard? Surfer? Yonker?

Ana Saiz, aka Muchachada Nui

No enganya a ningú. És Joaquín Reyes fent el Celebrities de Rosa Despaña. Ahí va qué chorraco! Ja no és només que la noia pateixi d'elefantiasi (mítica l'escena de Gigoló, engendro!), és que s'ha d'ajupir per entrar a la foto!

Sandra Camacho, aka Bulma

Analitzaria aquesta fotografia si pogués controlar les nàusees. On és l'erotisme? On és el ridícul? On és el botxí? En un mono texà horrorós mig obert pel pitram, el més interessant d'aquesta candidata (a part d'una cara de manga hentai que fa posar els pèls de punta) és la sobredosi de pelutxos que hi ha a l'habitació i, més concretament, dalt de l'armari. Crec que si l'haguessin posada a ella sobre l'andròmina i haguessin fotografiat a una de les lunis amb el mono texà hauria quedat molt més sexy, tot plegat.


Celeste Dossantos, aka Marbú Dorada


És una broma, oi? Demanen rescat?

10 comentaris:

quitus ha dit...

lol.............
bravo.................
no sé quina m'ha fet venir més ganes "d'arrujar", "potar" o simplement tornar-me maricón i dedicar-me al naps i als cogombres..........

Anònim ha dit...

Però... realment això pot posar calent a algú? Quin tipus de persona és aquest algú?

I les xiquetes i lolones, quin concepte tenen de sí mateixes? I que després diguin que les dones d'aquest país no tenen autoestima.

Vergonya és el que els hi falta, cullons.

Puji ha dit...

Les fotos casolanes són un peligru.

No puc parar de rire. Felicitats, doctor.

cargol ha dit...

Veig que la ratio de catalanes és força elevat...

Com molt bé diu vostè, totes les fotos mereixen un extens comentari, a l'ataque:

1.- massa seca
2.- Stripper professional, això si, dolenta
3.- Renfe té massa avaries
4.- Deixeu-la tornar a Bulgària
5.- Motard
6.- L'ombra del cul
7.- És de Huesca
8.- Com pot anar per la vida amb aquests mugons?

albert ha dit...

Jo també vull fer com el sr. Cargol:

1- La millor (de les 8)
2- Superdotada
3- Que passi el tren ara mateix
4- Tapeu-li la cara i millora
5- És un home
6- Alícia Sànchez Camacho
7- Es pensa que fent cara de marrana aconseguirà fer-nos trempar
8- No sé què és pitjor, si els mugrons o la tapisseria del sofà.

quitus ha dit...

es una llàstima que hi hagi jurat. si fos una votació totalment oberta, seria divertit montar un "chilikicuatre" i enviar/votar a la pitjor de totes, només per veure com FHM s'empasava un truño (la cosa demostra que a FHM hi ha gent que sap de que va això d'internet, mentres que a TVE1 no tenen punyetera idea de res...................)

Mister Pozart ha dit...

Sou cruels...

Anònim ha dit...

Suposo que aquest tipus de jennys deuen ser les que s'amaguen rere nicks com Esa_sHulA, o BiChItA19 i perles per l'estil.

Jo, si fos home, m'en fiaria més d'aquestes que no pas de les que s'amaguessin rera nicks com estrelleta25, solet20 o llum_bonica, que per poder-hi consumar el contacte carnal hauria d'empassar-se prèviament hores i hores de cançons de Gossos, Sau i Amarals.

Vironer ha dit...

1. ...figa bruna.
2. amy pornhouse.
3. que la detengan.
4. misstrabisme
5. tinc cigala
6. Dueñas.
7. la Preysler baturra
8. una altra pajarraca del sònar

Anònim ha dit...

alguno de vosotros se ha parado a pensar que un comentario irònico es antes de nada educado, e inteligente?