dissabte, de juny 14, 2008

Vincent in action (Desaparecido en Van Gogh)

Quan Gauguin desapareix en una illa tahitiana, Vincent Van Gogh sospita que ha estat segrestat per les indígenes ninfòmanes de la zona. Armat amb els seus pinzells i dues uzis, Vincent viatjarà d'Holanda a Tahití, fent escala a París, per rescatar el seu amic de les urpes sexuals de les seves captores. Vincent pintarà de morat la cara d'aquelles barjaules, encara que sigui a costat de la seva orella.

Vincent in action és emoció per a tota la família, patades voladores i alegat antiabortista, en què Chuck Norris interpreta el personatge per al qual va néixer.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Però Van Gogh no matava vampirs????
Ai, calla, que això era en Van Basten... o era en Van Gaal? Collons, que ja m'he liat!!!

albert ha dit...

Col·lecció "Pintores a cascoporro".

intel·lectual punk ha dit...

Amb vostè el Setè Art reviscola, reviu de les pròpies cendres, com l'ou del Fèlix (o era l'au Fènix)

Ghandi ha dit...

Oooooohhhhhhhhh!!!! per favor, demani una subvenció al Departament de Cultura i salvi el cinema català. Necesitem aquesta pel·lícula.

quitus ha dit...

sempre havia pensat que el paper de Van Gogh se l'emportaria en van Damme. imagino que les males relacions amb el director (productor o guionista) hauran fet impossible que el gran Jean-Claude interpreti al gran Vincent. per cert, el director no serà l'enorme Uwe Boll (si es així compro totes les entrades del dia de l'estrena per disfrutar jo solet al cine...........)

Kike ha dit...

Jo,jo, buenísimo...

Anònim ha dit...

L'altre dia escoltava al "versió" la Sílvia Munt parlant sobre l'alta qualitat de les tv-movies catalanes i de com s'ha de buscar la realitat defugint de nyonyeríes, etc. Dues hòsties li haurien de fotre a la molt meuca. El que necessita Catalunya és això: hòsties, karate, un chuck norris català i pit i cuixa de debò. No necessito veure cinema per poder dormir.

Doc Moriarty ha dit...

Silvia Munt era aquella nina de botox maquillada que parlava al cinema 3, oi?

Anònim ha dit...

Bingo. I ara va donant lliçons sobre el que s'ha i no s'ha de fer al cinema català.

quitus ha dit...

bé, els llavis de la Munt si que han rebut de valent..........lol........suposo que en Madaula deu estar satisfet i es pasa el dia cantant allo de "hace tanto que sueño su boca/ que mi vida se me ha vuelto loca".............lol

Vironer ha dit...

Ja he parlat amb el Tresserras. La cosa pinta bé. Només demanen que en Joan Pera s'impliqui en el projecte.