dilluns, d’agost 25, 2008

Incoming


El típic post estiuenc de merda fet de refregits. En aquest cas, les paraules de cerca que empra la gent que entra al Ronya. Allà van:

Celia blanco. La reina. Cada dia entren un bon grapat de persones buscant fotografies seves. Crec que la majoria ho fan a través d'una foto horrorosa on va vestida amb mitges i barret de lleopard. Un fenomen.

Pilar rubio venda ojos. Que busquin a Pilar Rubio és un esport oficial a internet, que crec que es declararà modalitat olímpica en breu. El concepte venda ojos frega el fetixisme. Premi a la creativitat.

Follar. Ras i curt. Dels milers de milions de pàgines d'internet on es pot arribar teclejant aquest mot, aquest benvolgut usuari escull la d'un servidor. Això es diu criteri.

Entrar a matar. Doncs sí, sense embuts. No s'està per hòsties. Pim pam, aquí te pillo aquí te mato, directe a barraca, canyardo, a matadegolla.

En el laberint tv3 kiu. Entranyable recerca d'algú que vol retrobar-se amb la infància perduda, com les madalenes de Proust.

Pilar rubios. Variant. No costa imaginar a què es refereix l'adjectiu. Tot i que jo crec que va rasurada.

Albert sanchez pinyol familia. El fan que ho vol saber tot del seu ídol. Vaja, com Misery.

Ana maria doblare fhm. Hola, Ana Maria. Doncs sí, després de buscar-te per internet, i voler saber què es diu de la teva intervenció com a veïneta, t'has trobat que només hi ha aquest humil comentari. Espero que no t'hagis ofès, allà al 1974.

Com actuar quan veus morir alguna persona. Un consell, estimat lector: primer assegura't que aquesta persona no siguis tu. Aleshores pensa: què creus que has de fet, tros de carallot?

Novio de la muerte. Soltera y entera, oju.

Yo siempre regreso a los pezones. Potser la frase més freudiana que he llegit mai, a més d'un títol de peli porca de Kenneth Brannagh.

Blowjob ninjes. Vull veure aquesta pel·lícula.

Fernanda Moruno. Superstar, i és molt preocupant ashó.

Aquelarre dijous. Aquest cap de setmana em va malament, que surto de la uni i vaig cap al poble. Podem fer-ho estudiantil?

Llepades. El català correcte, a Ronya Mortis.

Joan gamper es va suicidar. Sí, amics meus, la conspiranoia catalana, tot un camp per explorar!


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Els posts de refregits de claus de busca són els millors. Un dia he de fer jo el meu, hi ha algunes coses realment increïbles.

Jordi Gonzalez ha dit...

Doncs jo em peto amb aquests

Aleix ha dit...

Ho lamento doc, però no té res a pelar al costat de can Endogamia:

*l'avi de filiprim
* josep cuni gay?
* la web ransexual amor fotos
* saura'ra means what?
* pornografia demesurada
* la más bella historia jamás contada blog

I una cosa rara:
* la mala dona marc pastor

newyorkDC ha dit...

i l'estudiant d'informàtica digué: i això on es mira?

Doc Moriarty ha dit...

Avui m'han entrat amb "josep cuní gay"