dimecres, d’agost 13, 2008

Realitats paral·leles


Hi ha molts móns, i tots són en aquest, que va dir algú (perdoneu-me la incultura i la mandra de buscar-ho al google). Tothom viu a la seva pròpia realitat, però n'hi ha que cauen molt lluny de la meva. A tall d'exemple:

Tertulians d'estiu. Obsessió per la política, fins i tot a l'agost (i no em val l'excusa del refotut finançament). Hauria d'estar prohibit entrevistar un sòl polític en aquestes dates.

Els lectors comentaristes de les edicions de premsa digital. Concretament, Avui i Vanguardia. Gent encaparrada en derivar qualsevol notícia en una batalla Catalunya contra Espanya, esquerres contra dretes, policia contra la societat. Insults i amenaces diverses en unes quantes aportacions malaltisses.

Najat El Hachmi. Escriptora i ara (pèssima) columnista. Del primer no puc opinar, perquè no l'he llegida (però té bones crítiques). Del segon, puc dir que no viu en el mateix planeta que jo. Apologia del Tó er mundo e güeno, abusa del discurs immigratori amb una mirada pròpia d'una nena de set anys (per innocent i benintencionada).

5 comentaris:

intel·lectual punk ha dit...

PROU!

Com s'atreveix vostè a criticar al més gtran exponent de la Literatura Glandular als Països Catalans!?

Visite aquest enllaç http://www.aixotoca.com/index.php?option=com_content&task=view&id=17225&Itemid=32

El Gimene ha dit...

Najat el Hachtmi, un prodigi de la naturalesa: no només parla català sinó que a sobre sap llegir i escriure. Només per això mereix el premi d'honor de les lletres catalanes i un carrer a Banyoles.
(i que Pirats Sound Sistema li composin una canço... o com es digui la merda aquesta que fan ells)
Visca Catalunya!
I visca la causa palestina! (és que si no estàs a favor d'aquella colla de brètols sembla que no siguis un català de veritat).

intel·lectual punk ha dit...

Fora de Sants hi ha gent que coneix/pateix els Pirats Sound Sistema? Realment açò de la globalització és molt perillós!!!

Vironer ha dit...

Ha estat molt benevolent amb la vessant "comentarista" de la Najat.

Anònim ha dit...

My money on Gimene. Tota la raó del món.