dijous, d’agost 28, 2008

Una mica d'autobombo


Aquest dispòsit de cadàvers va ser creat el dos d'agost de 2006, després de mantenir una conversa amb el guionista brillant sobre el seu enyorat odi empordanès. El vostre doctor, des d'aleshores, ha diseccionat altres territoris d'internet. Passeu-vos-hi, també, que tenen la seva gràcia.


El bessó cinèfil i sense límit de paraules. Crítiques puntilloses i detallistes, especialitzat en sci-fi, terror i blockbusters (malgrat que hi pot haver excepcions).


El cosí guarro. No s'actualitza tant com m'agradaria, però hi podeu trobar curiositats sobre el món del porno: des de sinopsis argumentals de films X (n'hi ha poques, però és que costa molt trobar una peli que valgui la pena), a clips marranos i curiosos, bios d'actrius, gadgets peculiars... S'accepten suggeriments per escriure noves entrades.


Recomanat a Fotogramas, un espai per parlar (de tant en tant) dels morts vivents. Pelis, contes, fotografies, jocs...


La darrera tonteria. Com enganxar-se a internet sense fer res de profit. Si no hi ets, no passa res. Si hi entres, has caigut en un forat negre d'hores perdudes.


Les fotos que fa aquí un servidor de vostès. Un Robert Cappa en l'anonimat. Un geni de la fotografia (atrapat a la làmpara).


Aquest no és del Doctor, sinó de l'alter ego, el que escriu novel·les. Recull d'entrevistes, curiositats, anècdotes i demés sobre la millor literatura en català del segle XXI.

4 comentaris:

quitus ha dit...

gràcies al programa de l'Arús he conegut el "cas" del pare d'un "mister españa". es la cosa més delirant que he vist amb molt temps. si poden repesquin el programa de l'Arús aquest vespre (o aquesta nit o quant facin les repeticions). no he trobat cap video pel youtube, però la cosa està a l'alçada dels millors gags dels especiadictos secundarios. un pare amb una novia joveneta, el fill (ex-mister espanya) que se la repasa cada dos per tres, el pare que admet que juntament amb el fill han fotut orgies junt i finalment el pare que s'ha enrollat amb un travel.lo (gairebé amb tota seguretat per evitar que el fill també se la repassi). feia molt que no reia tan amb un "producte nacional".......

quitus ha dit...

"especiadictos secundarios" ?¿ que collons tinc el cap........"especialistas secundarios".......

intel·lectual punk ha dit...

Vigile vostè, que igual li prenc la paraula i el porte a cert lloc on la gent autobombeja en diferents estils (musicals, literaris, cinematogràfics...)

Questionaire ha dit...

Té raó: el Facebook és la cosa que fa perdre més temps del món... Però és altament addictiva!!!