dimarts, de setembre 02, 2008

Blu Ray, el salt evolutiu


M'agradaria saber qui és el geni que va pensar que el canvi de DVD a Blu-Ray seria tan demolidor com el de VHS a DVD.

Algú n'ha vist la secció a l'FNAC? Mitja prestatgeria de caixetes blaves.

Conec gent que encara veu la tele amb antena de banyes i fotent-li cops per sintonitzar-la. Explica'ls la diferència de qualitat.

Que es veia venir, per l'amort de Déu.

6 comentaris:

Lo Gené ha dit...

A veure, el salt és MOLT bèstia. De tenir que veure una pel·lícula en uns ridículs 480i als 720p (i ja no diguem 1080p), la diferència radica en que ja no t'has de situar a 10 metres de la tele de 42" per a que no et donin atacs epilèptics. Et situes a 2 metres justos i ho veus millor que en una pantalla de cinema tradicional sense treure escuma per la boca. Nitidesa, nitidesa, nitidesa i camp de profunditat ENORME. Fins al punt en que ja NO puc jugar amb una PS2 sense sofrir despreniment de retina. I ja no parlem de la possibilitat de poder connectar l'ordinador a la tele amb tot el que això comporta.

Ara bé, que el públic en general sigui d'un garrulo que fa por, això ja és una altra cosa.

Això sí, per a veure la merda de TDT que tenim, el millor es una vella Sony-Triniton. Perquè no sé de qui va ser la genial idea de tirar endavant una TDT que des del primer dia estava MORTA. TDT amb un ample de banda MERDÓS -mireu els rojos saturats, es de vergonya aliena- i una resolució de MERDA, no serveix per res.

Ah, i ara em titllaran de boig. Però quan, si us plau, es començarà a rodar el cinema a 6o frames? Veure qualsevol pinícula d'acció als tristos 24frames -que s'usen des de finals dels 30-, és fastigós.

newyorkDC ha dit...

Caram sr gené, vostè en sap de tot i més!

És veritat que la TDT deixa molt a desitjar, espero que es posin les piles abans de l'apagón analògic perquè sinó passar-se a Ano, Sidagenio o Urinal+ serà obligat.

Questionaire ha dit...

Jo encara grabo Ventdelplà en VHS.

El Gimene ha dit...

Doc, tingui paciència, hi va haver un temps en què el DVD també ocupava només mitja prestatgeria al video club. De fet, hi va haver un temps en què el DVD ens semblava una meravella. De fet hi va haver un temps que el VHS ens semblava fantàstic. De fet hi va haver un temps que els efectes de Ray Harrihausen ens semblaven insuperables. De fet, hi va haver un temps que veure ombres en una pantalla representava un impacte extrem a la percepció. De fet hi ha gaver un temps que... bé, crec que ja s'entèn, oi? Paciència.

Jordi Gonzalez ha dit...

Home, la TDT és un gran invent ja que per gent que com a mí, no ens arriba la senyal nítida ens soluciona la vida. Però continuo sense mirar la TV i baixant-ho tot des de internet i fent-me la meva programació perque la de TV es una porqueria i això del bombardeig publicitari un robatori.
Pel demés continuo amb TV clàsica (el dia que peti ja comprare una plana que per cer consumeix més) i el VHS el vaig jubilar fa temps ja que tot ho veig amb DVD-RW que vaig reutilitzant amb l'ordinador.
De moment no es venen pisos, ara no es venen cotxes, els bars comencen a estar buits, 6 mesos més i restaurants i botigues de electrònica notaran la crisi.

jesse_custer ha dit...

Yo tengo bluray en la ps3 y solo tengo una película (casino royale). Eso si, se ve de lujo. En hddvd ya tengo unas cuantas más, unas 50, aprovechando cual buitre la caida del formato.
Al dvd aun le queda mucha vida, pero es cierto que la alta definición tiene una calidad incuestionable (aunque habrá que esperar ediciones majaderas, como las que hay de algunos dvds con master vhs)