dimarts, de setembre 16, 2008

José María Aznar enxampat al llit amb Immanuel Kant

-No sabía que era un filósofo, ha declarat l'expresident del govern espanyol, acompanyant-se d'un gest de la seva habitual diplomacia.


-No me trató de forma ética, va afirmar Kant, que es va mostrar molt crític. A la fotografia, ensenyant el resguard del carnet de la FAES que el polític li va preparar a la tauleta del motel.

7 comentaris:

Lo Gené ha dit...

Quin poc respecte cap al pobre Kant.

quitus ha dit...

pues jo sempre havia pensat que l'Ansar era més de kirkegaard.........apa tots junts -"que va, que va, que va, jo leo a kirkegaard!"-

http://www.youtube.com/watch?v=C9aSaTdO0ow&feature=related

(es que l'has posat a "huevo" Doc ;)

El Gimene ha dit...

Quan es parla de relacions sodomites només importa una cosa: qui mossega el coixí? qui mossega el coixí?

quitus ha dit...

algú més pensa que l'Òscar Broc es com l'Ira Gershwin ? (es a dir, algú que pot ser un geni, però que queda totalment eclipsat pel seu germà petit; suposo que Manuel Machado també serviria d'exemple).........

quitus ha dit...

coses que un troba (i no sap com):
http://www.myspace.com/sweetaccidentmusic
"....como respuesta a la necesidad de fusionar el clásico pop rock español de toda la vida con aires internacionales muchos más frescos...."
aquesta frase m'ha encantat.......

KamiKatze & Love2chandler ha dit...

Hola! Vols fer la teva bona acció de l'any? No necessites desprendre't d'un sol ral, ni apadrinar un nen a canvi d'un bonic dibuix fet per una treballadora de 40 anys, ni donar sang pq sigui venuda a posteriori a mafiosos que necessiten deixar restes falses d'ADN a les escenes del crim... Només necessitem fer veure que tenim lectors polèmics al nostre blog. T'importaria comentar la nostra última entrada al nostre blog?

(I si encara no et decideixes... jo mateixa puc fer-te un dibuix o donar-te un suc)

Doc Moriarty ha dit...

Senyor quitus, crec que la seva apreciació sobre Òscar Broc és del tot correcte, i hi estic d'acord.