dijous, de novembre 27, 2008

Moria Xtreme Sports


Hola, em dic Gandalf i sóc monitor d'escalada a Khazad-Dûm.

Des de que van estrenar la pel·lícula que els hiverns aquí Moria són una bogeria. Tots els nens de papá de Gondor pugen els caps de setmana sobre els seus cavalls per esquiar a la muntanya, i colapsen la taverna del Pony Pisador, que té un capacitat limitada, cony.

L'altre dia ho parlava amb l'Aragorn. A ell li va bé, perquè és professor particular d'esquí de dames élfiques, i ja se sap que aquestes deixen una bona propina. Però tot i així quan arriba el fred el bo de l'Aragorn no para. Va intentar muntar un negoci de ràfting per a l'estiu, però tothom prefereix anar a la costa. Si fins i tot els nans, que aquí són majoria, marxen a les platges per intentar lligar! Clar que amb el banyador és l'únic moment de l'any en que poden presumir del tamany de la seva destral... ja m'enteneu... que tots sabem la fama dels nans.

Encara que pitjor va ser quan Sauron va decidir passar aquí uns nadals. Això es va plenar de nazguls i orcs amb ganes de fer barranquisme, que fins i tot el Balrog va haver de plantar-se i dir que no, que no acceptaria ningú de Mordor perquè gastava més en la bogaderia dels neoprens del que guanyava en forfaits.

Els únics que es comporten i són molt educats són els hobbits. Ni tan sols es queixen quan algú del grup cau daltabaix d'una via, o quan se'ns esclafen uns quants en un despreniment a les grutes. Són així, els hobbits, no alcen la veu. Fins i tot tinc a un, el Samsagaz, que és el que em fa de relacions públiques a la Comarca, repartint flyers i tal. Com que a la discoteca Marzarbûl hi caben molts, perquè són així com petitons, fem un negoci rodó. Això sí, tenen un saque potent, i priven com pocs. Bona gent, els hobbits. Gandalf el Gris, em diuen, perquè sempre vaig envoltat del fum grisenc de l'herba que em porten des de la Comarca.

Ara us deixo, que tinc uns eorlingues que volen fer una reserva per a salt base aquest cap de setmana i m'estan deixant el vestíbul empastifat de bonyigues de cavall.

Cowabunga!

9 comentaris:

Lo Gené ha dit...

Per l'amor de crist.

Tenen pensat posar cagaderos de plàstic per als alpinistes?

Josep ha dit...

Tolkien ha fet molt de mal.

Pare Bukkàkez ha dit...

I d'elfes que fumen i et diuen de TU com anem?

Per cert, he sentit que els Ents s'estan queixant dels putos hobbits i de vostè per matar i cremar les seves joves amigues plantes de "Cannabis sativa".
Ves que no tornin a fer un 'Ent-cuentro' i us la liin parda!

quitus ha dit...

pues no se per què, ara me imaginat a na Stallone, amb barba de Gàndalf i vestit com a Cliffhanger, saltant i fent xorrades varies.........

SM ha dit...

Aquest capítol de El senyor dels anells no el recordo... Estava en alguna extended version?

Àlex ha dit...

I no tenim per aquí currant per hores en Fàramir? Si us plau, em caldria com a massatgista en l'spa que trobo a faltar en aquest complex multiesportiu, per a relaxar-me una estoneta...

Pansete ha dit...

Bru-tal.

Mery ha dit...

JuasXd lo que me he podido llegar a reir!

M@Nu ha dit...

he pensat en lo que ha dit el sr.gene dels cagaderos de plàstic... tindrien que ficarlos de Roca, per a vore quants alpinistes es queden amb el cul pegat a la escarxa de la roca gelada.