dijous, de desembre 11, 2008

Forbidden sushi: Hanagin

Fa uns anys solíem anar bastant sovint al restaurant japonès Hanagin (Provença 201, BCN). Estava bé de preu, es menjava molt i la qualitat era força acceptable. Els cambrers eren tan idiotes que tots tenien malnoms (el lerdo, la tonta, etc), però el fet de ser un buffet lliure sense cinta giratòria el feia sobresortir de la majoria de xinesos reconvertits a la suposada cuina nipona.

El dia que el cuiner quasi incendia el local en llançar aigua sobre les flames de la planxa va ser un dels darrers en que hi vam menjar. Amb cada cop més clientela, la qualitat havia baixat en picat.

Ahir érem a prop i volíem un japonès, així que vam decidir anar-hi de nou, per veure què tal.

No hi aneu.

El sushi té la textura i el sabor d'un pastís de formatge caducat. Els fideus són una deconstrucció de tomàquet. La verdura és digna d'un menjador de caserna militar.

Ens vam deixar uns quants plats, perquè a la carta no hi havia primperam o almax, i el cambrer els va tornar a la cuina on vam veure que els reciclaven per servir-los a una altra taula.

A més, ara és caríssim.

El menjar del Hanagin fot fàstic.

12 comentaris:

albert ha dit...

Llàstima, té un cartell força bonic.

Josep ha dit...

Benvolgut Doc Moriarty:
un testimoni contra sis és una prova molt feble. Tant li fa si és la paraula d'un sant o la d'un delinqüent.

Conec gent honrada i sacrificada que ha entrat als Mossos. Els hi ha costat molt, no han anat a petar al Cos de casualitat. I ara estan molt cofois de ser Mosso d'Esquadra.

Però, per desgràcia, també conec un parell de criminals que passaren les proves i entraren als Mossos. Autèntica xusma. A un ja l'han fet fora, l'altre, que jo sàpiga, encara continua.

Hem d'admetre que, amb les presses per completar el desplegament, se li ha donat placa i uniforme a gent que hauria d'estar a l'altre costat de les reixes.

No fa puta gràcia la cacera de bruixes. Tampoc el corporativisme.

Josep ha dit...

per cert, ja són tres els que em parlen malament d'aquest restaurant

M@Nu ha dit...

pero que esperaveu ? lo de entrar el menjar de nou a la cuina i torna-lo a traure es algo comú en certs puestos, o pensaveu que tenien una bomba de 5 tones cuinan arros per a tots tot el dia?

Divadelro ha dit...

Mala suerte en los ultimos japoneses...de aqui, claro.

¿Conspiracion de restaurantes chinos?¿O quizas del Sr. Kebab?

albert ha dit...

Per cert Doc, què n'opina de la "manifestació" d'ahir a BCN en suport al jove mort a Grècia? No li sembla l'excusa més cutre dels quatre guarros anti-sistema de sempre per sortir a rebentar caixers i liar-la amb els Mossos?

thisboy ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
thisboy ha dit...

J també era dels que anava sovint, fa uns quants anys...

prendré nota de la teva anti-recomanació i no tornaré a trepitjar terra Hanaginesa...

danichan ha dit...

coincideixo amb vostè, jo també hi anava força i l'últim cop ja no em va semblar tan bo... Espero que no afecti al restaurant del costat, el Ginza. No sé qui em va dir que eren els mateixos amos... En tot cas, jo tinc a la ment un restaurant japonès que m'ha deixat prou satisfet últimament en relació qualitat-preu, però si el dic aquí potser massa gent hi aniria i perdria punts... potser millor no ho dic oi?

JOANJO ha dit...

Fa un mes i vaig tornar despres de molts anys ( l.ultim cop amb vosaltres segur)
i opino el mateix. Carrega de panxa. una amiga va marxar a casa abans i tot.

una llastima.

Ja vindran d.altres

Anònim ha dit...

Faci com jo i vagi a sopar a un mcdonalds.... no sortirà desil.lusionat :)

Sombretti (espero tornar aviat)

Doctor Myself ha dit...

Feu-me cas: Tokioto, carrer Arizala cantonada Roger. Fantàstia tempura, sensacional albergínia amb salsa de soja, bon sushi i una genuina mestressa japonesa amb una mala llet que t'encongeix l'escrot.
Un autèntic japo triple B.