dissabte, de desembre 06, 2008

Lady Magdaleth

Desapareguda durant anys, Lady Magdaleth (aka La Madalena Asesina) gaudia a dia d'avui de la condició de pel·lícula de culte. La producció de Resented People no va estalviar res a l'hora de dur a la pantalla la celebríssima obra de William Shakespeare, Macbeth, en una adaptació lliure que posa sobre la taula (i en algun orinal) l'indubtable talent de la gent que hi va treballar.

Lady Magdaleth és sinònim de tensió, un thriller postmodern que actualitza les coordenades que que el Bard va pautar fa quatre-cents anys, i dóna una volta de rosca a una concepció del cinema que ja no podrà ser el mateix de nou.

Després d'un intens treball d'arqueologia durant el darrer cap de setmana, s'ha pogut trobar la filmació original i restaurar-la digitalment, per tal que arribi a vostès de la forma en que va ser concebuda.

Senyores i senyors, madalenes i brioxos,

Lady Magdaleth, La Madalena Asesina

9 comentaris:

Mery ha dit...

Joer, qué pechá a llorar.

newyorkDC ha dit...

No tornaré a mirar una magdalena de la mateix manera que ho feia abans...


PS: Quina gana cony...

Anònim ha dit...

Valga'm deu. Com pot ser que això no hagi sortit a la llum abans?

Josep ha dit...

Això ja ho ha vist el Joel Joan, president de l'Acadèmia Catalana del Cinema?

M@Nu ha dit...

hostia, no li doneu dolços al gos que es quedarà cego ... pareix mentira !!

Puji ha dit...

Doctor, esteu fatal.

Super Coco ha dit...

Quina por mara de 10 o de 11. es terrible, por fin se ha descubierto que la bolleria intenta dominar el mundo, pero les ha pasado lo mismo que ha todos, ahora los reyes son el bollicao dokyio y el pastiset de mermelada del doraemon, que encima de japos, gays.

Hay que ver......

M@Nu ha dit...

es possible que la bolleria estiga intentan dominar el mon si ... de fet estats units ja ha caigut a la dictadura del bollicao.

albert ha dit...

I Reposteria Martínez que n'opina de tot això?