dimecres, de gener 14, 2009

Celtibèrica mutandis


Mireu Miguel Bosé a la cara.

Hi veureu la cara d'un paio que està de volta de tot, sí. Que ha cantat el amante bandido i s'ha raspallat Nacho Vidal. Però què hi falta?

Les celles. Bosé va perdent celles.

Que Lucía Bosé va sobreviure a les proves nuclears al desert de Nou Mèxic és un fet conegut per tothom. Que li va deixar rastre, també: només cal veure aquest cabell blau elèctric i com li carbura el cervell. La matriarca del clan només havia d'expandir els seus gens mutants, i produir descendència de semblança més que raonable amb Pluto, de Las colinas tienen ojos.

Papito


Bimba Bosé és com Miguel però més jove. De fet, Bimba és tan Miguel com el mateix Miguel. I és la neboda. Tots hem vist la pel·lícula. I no tenia escenes més cruels que aquesta:No hase falta que me dises nada más.

4 comentaris:

Josep ha dit...

Però els celtíbers no es caracteritzen per tindre una única cella, negra i gruixuda, de punta a punta de la cara? Sí, és com si anessin de dol per la intel·ligència.

Encara recorde l'anunci del xampú cejijal anticaspa, i de l'oenagé UNICEJ.

Pare Bukkàkez ha dit...

Duu un penis al cap, la nina que sosté el Papito Berryman?
És, potser, la nina "Mariquita Matadepera, se va de despedida de soltera"?

Vostè sempre m'intriga amb les imatges de joguines i nines...

Àlex ha dit...

Considero que aquest video podria ser enviat a qualsevol tribunal internacional per jutjar-ne els productors i l'actor principal de maltractaments... al públic! i d'explotació infantil! :-)))
I no callen, encara, els tios... Deuen portar Duracell, perquè duren i duren i duren... a totes les gales, a tots els concerts, a tots els actes...

Questionaire ha dit...

Però aquest tiu no és el Pierluigi Collina? No? Albert! Marchando una de paressidos!