dimecres, de febrer 25, 2009

Greedo i fills, Betes i Fils


Gifs at Giftube.com
Si el sastre del Concili Jedi hagués avisat de les comandes de roba de color negre Sith que havia rebut, una altra trilogia hagués cantat.

4 comentaris:

Lo Gené ha dit...

Endavant la moda Gif.

quitus ha dit...

¿s'ha passat vosté per salaequis? :)

-------------------------------

ara que el fatxa panotxa de Miami està de vacances (almenys per les colònies), el capullo de l'Horatio em deixar els seus "peces" i el seus "photoshops CS925" per qué fes una investigació profunda sobre:
http://www.threadbombing.com/details.php?image_id=3011
segur que més d'un la recorda. després d'un exàmen minuciós descubri que el nom de la paia en qüestió es Shay Laren. apa a disfrutar. ;)

Lo Gené ha dit...

Per cert, al e-mail de destacats de l'fnac, hi figura una novel·la titulada "La mala mujer", editada per RBA, d'un tal Marc Pastor. Li en sona?

Anònim ha dit...

[url=http://www.blingforfun.com]hip hop jewelry[/url],[url=http://www.blingforfun.com/pendants/cat_9.html]hip hop pendants[/url],hip hop watches,[url=http://blingforfun.com/belts/cat_18.html]bling bling[/url] ,hip hop,[url=http://blingforfun.com/chains/cat_7.html]hip hop chains[/url],hip hop bling,[url=http://blingforfun.com/chains/cat_7.html]iced out chains[/url],[url=http://www.blingforfun.com/chains/cat_7.html]wholesale chains[/url]
hip hop jewelry
wholesale hip hop watches
hip hop rings