dijous, de febrer 05, 2009

Últimes notícies sobre el remake de "S'ha escrit un crim"

Doncs sembla que la cosa va agafant força, i l'adaptació a la gran pantalla de la sèrie "S'ha escrit un crim" avança mica a mica i ens va proporcionant novetats.
S'ha tancat el procés de casting, i aquí us portem les fotografies de l'actor triat per a interpretar el personatge de Jessica Fletcher: Benicio del Toro.

Després del repte de recrear el Che, paper que li ha reportat un Goya, Del Toro es posarà a la pell de l'escriptora amb dots de detectiu que escampa la mort allà on va.


Heu vist Keyser Sozé?

Pel que hem pogut saber, Fletcher haurà d'esbrinar qui va matar el cap del càrtel colombià de la droga interpretat per Don Johnson. El pressupost sembla ser que és generós, i permetrà incloure un helicòpter, dos jeeps, una moqueta i llanternes de càrrega solar.


Camí d'un altre Goya

7 comentaris:

Doctor Myself ha dit...

Espero que en aquesta nova versió per fi es descobreixi que l'assasina és la Jessica Fletcher, una persona que sempre estava a prop del cadàver però que sempre s'ho feia venir bé per demostrar que el dolentot era un altre. Quina serial killer la molt filla de puta!

Mister Pozart ha dit...

Jo nomes us dic que si algun cop veieu a la Fletcher entrar per la porta fugiu que algu palma segur...

quitus ha dit...

aquest "fotoxhop" fa que en del Toro s'assembli a en Peter Dinklage........quines coses fa la tècnica.........

mare_de_deu ha dit...

La Fletcher almenys tenia conversa..
Modestament proposaria que en Sr.Colombo també hi participés.

Vironer ha dit...

No ho sé...la Fletcher d'abans m'inflava més. És com els imitadors d'Adam West que han pul·lulat per la batpantalla, un frau comparat amb el batmite West.

noexisteixo ha dit...

donaria els dos braços (llavors escriuria amb el penis, això és un altre tema) per veure el benicio del toro caracteritzat de Jessica Fletcher.

Questionaire ha dit...

Tin un col·lega actor (en Norbert Ibero) que és una barreja del sr. Del Toro i del sr. Eulàlia Vintró.