dijous, de març 12, 2009

Watchmen, d'Albert Serra


Albert Serra, reconegudíssim director de "Llibre de cavalleries", s'apunta a la moda d'adaptacions de còmics al cinema i afronta l'obra d'Alan Moore, encara recent l'estrena de la versió de Zack Snyder.

A Watchmen, un grup de masovers d'Hostalets de Balenyà viuen del record d'allò que van ser mentre juguen a daus al casino del poble. L'aparició del cadàver d'un d'ells al pub whyskeria Lolita, impulsarà el misteriós i emmascarat Roger a recuperar vells costums.

Sense gairebé diàlegs, rodada amb una sola càmera (la major de les vegades fixa) i personatges reals, Watchmen és la demostració de l'enorme talent d'Albert Serra per edificar noves narracions a partir de pedaços metaculturals. Finançada pel senyor Evaristo, del bar Cadí de la plaça Major s/n d'Hostalets de Balenyà, Watchmen és la pel·lícula definitiva sobre supermasovers.

7 comentaris:

Pare Bukkàkez ha dit...

El supermasover que apareix al cartell, com és diu? Rorschach? O més aviat Reixach?

Super Coco ha dit...

Mala gent, mira que no parar de malmetre amb les icones de l'altre gent. (y mira que yo los watchmen no los conocia) de fet cuan vaig sentir que feien la pelicula els vaig comfondre amb els stormwatch, i em vaig fregar les mans, pensant en la continuacio. "THE AUTHORITY"

ESO SI ES UN COMIC:

Anònim ha dit...

Albert Serra = impostor.

setry ha dit...

En serio, tienes demasiado tiempo libre.

Off topic: ¿si a los garages los llamamos parkings, para cuando llamaremos a los masovers Mass Overs?

quitus ha dit...

canviant de tema, i apalant a la seva enorme cultura musical (recordant temes com el de Nena Daconte vs Elvis Presley);
¿que m'en diu d'aquestes dues cançons?
http://www.youtube.com/watch?v=1XYFJUP84lE&feature=related
(el tema comença a partir de 1:10)
http://www.youtube.com/watch?v=75OSZElYB9E

¿joiciedencia?
¿plagi?
¿inspiració foranea?

Doctor Myself ha dit...

Veig que Albert Serra, seguint les seves pròpies idees i sense intenció de pagar per veure Watchmen ha decidit fer-se la pel·lícula ell mateix. Així m'agrada, que la gent sigui conseqüent amb el que diu: http://www.youtube.com/watch?v=gSaQt8IZPes

Questionaire ha dit...

I a més, l'ha dirigit en barnús. Con dos cojones!