dimarts, d’abril 07, 2009

El Factor Liam Neeson


Una de les meves aficions preferides quan estic malalt és veure pel·lícules colgat sota mantes al sofà de casa. Per alguna extranya raó, darrerament només veig films protagonitzats per Liam Neeson. I per un no menys extrany impuls, he descobert que Liam Neeson és La Mort.

Qualsevol pel·lícula que inclogui Liam Neeson en el seu repartiment acabarà amb un bon grapat de cadàvers sagnant per tot el metratge.

Recordem que Neeson va ser qui va ensenyar a Bruce Wayne com ser Batman, i va ser el mestre jedi d'Obi Wan Kenobi. No de qualsevol mitjania jedi, no: el puto Obi Wan Kenobi. El paio que va separar la bessonada de Darth Vader i es va camuflar en un planeta desèrtic sota el desconcertant nom de Ben Kenobi.

Després de veure l'entretingudíssima Venganza (Taken, Pierre Morel), m'agradaria poder triar El Factor Liam Neeson quan veus una pel·lícula. Si t'avorreixes al cine, prèmer un botó i que aparegui Liam Neeson per trencar canells, rebentar nassos, doblegar articulacions i disparar a fetges.

Vicky Cristina Barcelona. Vicky i Cristina són dues estudiants nordamericanes que coneixen un pintor català que les portarà de bòlit. Liam Neeson entra al taller del pintor i li introdueix els pinzells per l'anus i li fa veure aiguarràs. Després lliga Penélope Cruz a una cadira i l'obliga a veure Los Abrazos Rotos cosint-li les parpelles a la pell.

Gran Torino
. El personatge de Clint Eastwood, un vell veterà de la guerra de Corea, adopta un nano asiàtico-problemàtic del seu barri que viu acosat per pandilleros d'orient. Liam Neeson porta en cotxe a Eastwood a una residència de la tercera edat i reparteix estopa entre els mafiosos de mig ral. Els fa empassar-se un bidó de curry i després encén mistos que els ha col·locat entre les dents.

Mentiras y gordas
. Un grup de joves s'inicia en la vida entre platges, discoteques, terrassetes i chill outs. Liam Neeson els tancarà en una fàbrica abandonada, escorxarà a Hugo Silva i en donarà els trossos a la resta perquè se'ls mengin. Cada cop que un d'ells vomiti els seccionarà un tendó dels tormells, els genolls o els colzes. Perquè deixin de cridar, els amputarà les orelles i les se les introduirà a la boca en acabat de sopar.

Recordeu que això són arguments de pel·lícules. A la vida real, Liam Neeson és una persona encantadora.


5 comentaris:

Vironer ha dit...

Venganza em va curar d'una depressió. És una obra mestra. Estic totalment d'acord amb vostè, Sr. Moriarty.

SM ha dit...

El botó Liam Neesson, un gadget imprescindible en la propera generació de reproductors de DVD. Quina gran idea!

Questionaire ha dit...

Va ser Darkman, oi? El primer com que el vaig veure va ser de secundari a una versió del Motí del Bounty. Anava amb una cueta i recordo que vaig pensar que seria el perfecte John Difool, el del Incal, de Moebius.

Modgi ha dit...

Jo vull el botó Steven Seagal, amb los acuellos rotos.

Lo Gené ha dit...

Lian Neeson rules the world.

Només d'imaginar la seva a aparició a Vicky Cristina Barcelona ja m'emociono...

Bé per ell!