dijous, de maig 28, 2009

Els amics de Barça

Messi marca amb un silly walk


Sóc dels qui pensen que el futbol està fet per compartir-lo amb els amics. Per això, fa temps que en partits de certa importància m'enviava algun missatge d'ànims o de celebració amb alguns culés fins a la medul·la.
Aquests dos darrers anys, la travessia ha estat feixuga i dolorosa. Ens hem intentat convèncer a través de sms que en Ronaldinho resucitaria o que l'equip arribaria a final de temporada amb possibilitats.
Però poc hi havia a fer.
En aquesta temporada 08/09 pràcticament no he escrit res al blog. Seguia atònit l'evolució de l'equip de Guardiola i creuava els dits perquè no es torcés.
I m'he deixat una pasta en la factura del mòbil.
No sé quans missatges hauré enviat abans, durant i després de cada partit. No sé quantes trucades No sé quantes converses hauré començat dient que no sabia què dir ni com explicar-me.
I ha estat amb els meus amics de Barça.
Gràcies a aquell a qui només veig un cop a l'any per inflar-nos de cerveses i bombes a la Barceloneta. Gràcies a Milord, que mai ha perdut la fe en l'equip i amb qui només parlo quan deliro. Gràcies al Birli, que m'ha col·lapsat la memòria del telèfon. Gràcies al blogger pesimista que per fi no té motius per ser-ho. Gràcies al qui va desaparèixer un temps i he retrobat aquests últims mesos.
Alguns llegiu aquestes línies. Uns altres no sabeu ni que les escric.
Però gràcies, amics de Barça.
Som un.I del partit gairebé no val la pena parlar, perquè és pura emoció.
Xavi i Iniesta impartint lliçons de futbol davant del TOT el món. El Manchester caient de genolls davant l'evidència blaugrana. Berlusconi adormint-se mentre somia amb adolescents escalfabraguetes. Cristiano Ronaldo rebent un tracte VIP de jugador de Real Madrid per part de l'afició blaugrana, a l'abast de molt pocs (i molt odiats) jugadors.

7 comentaris:

sherrick ha dit...

EL més sorprenent del meu cas és que el meu darrer amic de Barça sigui perico. Hem vist un munt de partits junts, excepte al Camp Nou.

Ja em va bè que el CR7 (com odio l'expressió i a ell) vagi al Madrid. Que els foti els calers, perquè ja es pot dir que aquest palangana és la major de les estafes futbolístiques del panorama actual. I no se'n escaparà d'un aprell d'entrades duretes quan vingui a casa.

el darrer incií el vull fer per Sylvinho. Quin professional i quin SENYOR!Es merei la renovació i encara més, veient la seva maduresa mental, que algun dia entri a l'Staff tècnic.

Si algu opina igual i té facebook pot apuntar-se al grup següent
http://www.facebook.com/profile.php?id=1524947690&ref=name#/group.php?gid=78218327734&ref=mf

Gràcies i VISCA EL BARÇA!!

tito ha dit...

ESPECTACULAR. no hi ha paraules, y aixo fa que n'utilitzem mes de la compte per intentar explicar una cosa que nomes es pot explicar amb imatges, i aquestes imatges nomes poden ser enteses si el que portes al cor es aquest equip. Som uns fills de puta privilegiats, i encara no ho sabem. VISCAAAAA OSTIIII

jair d ha dit...

mestre moriarty, se n'adona que cada cop que hem parlat aquesta temporada, després hi ha hagut tunda gloriosa? que no decaigui aquesta tradició. i, sobretot, relaxem-nos.
quan falta perquè comenci la lliga?

Anònim ha dit...

No menteixo quan afirmo que mai m'ho havia passat tant bé com aquesta temporada. I mai els títols havien tingut aquests gust tant dolç. Potser és perquè l'actual entrenador és català, parla en català i xerra de futbol com ningú, perquè més de la meitat de l'equip ha sortit de la pedrera, perquè veus una colla de jugadors centrats 100% en una temporada gloriosa, etc. No ho sé, però ha estat absolutament diferent, i millor.

A per la copa toyota.

I no es mereixen!

Doc Moriarty ha dit...

Hi ha la creença popular que aquesta temporada no es pot superar.

Dues paraules:

Bernabeu 2010.

Senyors, serà un plaer cremar el mòbil la temporada que ve.

Anònim ha dit...

Estimat Doctor, n'és coneixedor de l'existència de la maledicció del campió de la Champions, oi?

Com ho aconseguim, em dona un yuyu.

Anònim ha dit...

http://ronyamortis.blogspot.com/2007/06/merengada-catalana.html