dimarts, de maig 12, 2009

Futbolins, el genocidi silenciós


Ningú no en parla, però és un fet constatat que des de fa anys s'està exterminant els jugadors de futbolín. Primer en fan desaparéixer els camps, una pinochetada corregida i augmentada, per després eliminar aquests petits jugadors de cintura inflexible.

Tothom sap que les lligues de futbolin tenien dos, tres o com a molt quatre equips, sí, però... on han anat a parar aquells temps en que estava prohibit xutar de molinillo o marcar gol de porteria a porteria? Qui utilitzarà la barra metàl·lica ara per colpejar el contrari als genolls o, encara millor, a l'entrecuix? Qui recordarà els noms dels esportistes que no portaven cap número a la samarreta? Qui?

5 comentaris:

thisboy ha dit...

Els Córdoba eren els millors.

jair d ha dit...

els del bar progrés de la rambla de figueres eren la bomba. ara el bar no hi és de fa anys. hi han posat un hotelet fashion. fills de puta.

però el que diu és cert, doc. a què juguen ara els universitaris que fan campana? a què?

Pere Llufa ha dit...

No cal que ho digui... primer es van carregar els «millons» i ara van a pel futbolí...

Ara, millor liquidar-los amb dignitat que no canviar-los per aquestes merdes de futbolín de nyigui-nyogui que posen en alguns llocs. Que ni la bola fa soroll al picar contra la «fusta».

albert ha dit...

Jo no he entès mai la regla que diu que no es pot marcar des del mig del camp. Mai.

fumanchú ha dit...

els que més ràbia fotien eren aquells que deien “no se puede parar la bola”, acostumats a jugar amb futbolins mesetaris on els jugadodors només tenien una pota.
s’acollonien només veure els nostres futbolins amb davantera de quatre jugadors... ah!