divendres, de juny 05, 2009

MercatoHe llegit moltes coses sobre Ibrahimovic aquests darrers dies. A la web del Mundoportivo han penjat videos seus del iutup de quan la Mercè Rodoreda pensava a fer-se escriptora.
Però digueu-me ignorant si no entenc on està el negoci:

Eto'o + 30 milions d'euros a canvi d'Ibrahimovic.

És a dir, paguem una morterada perquè el millor davanter de la història del Barça se'n vagi i vingui un jugador que ja ha fet els millors deu partits de la seva carrera.

Val.

I diuen que estem en crisi. Amb idees com aquesta... qui necessita crisi?
Ara podem rebentar el mercat amb milers de transaccions de l'estil:

Sant Graal + 30 milions d'euros a canvi d'un got d'Ikea.
Spiderman + 30 milions d'euros a canvi d'Aquaman.

John Locke + 30 milions d'euros a canvi de Lincoln Burrows.

La discografia dels Beatles + 30 milions d'euros a canvi d'una cançó de la Bebe.

Aleix Vidal Quadras + 30 milions d'euros a canvi de Belcebú.


És hora de vendre Eto'o. I n'hauríem de treure pasta gansa.

11 comentaris:

jair d ha dit...

he estat temptat d'escriure alguna cosa al respecte, per sort no ho he fet, ja que m'ha tret les paraules del teclat.
ibracadabra m'agrada, però no és 30M€ millor que el negre. portem a ribery, bruno i algun descart del nàstic. ja n'hi ha prou.

albert ha dit...

Estic indignat, jo no vull que Eto'o marxi. És el davanter més fill de puta que podem tenir, quedem-nos-el (¿s'escriu així, putu Pompeu?). A més, Ibrahimovic és gitano.

bule ha dit...

el millor seria que donessin l'Eto'o + 30M€ i ho tanquem aviat. Que si no el Txiki es posa nerviós i ja em veig amb un altre Maxi López a canvi d'Eto'o + 30M€ + Guardiola

Anònim ha dit...

no sé qui és l'ibramovic aquest, però Eto'o és necessari per fer sortir a la llum les desavinences al vestidor. sense boques com la seva, encara estarien com l'any passat.

Anon ha dit...

Un negre per un gitano, es un pas endevant per la catalanitzacio del barça. Futbolisticament el gitano es folla violentament al negre de merda.

newyorkDC ha dit...

Home, Ibrahimovic té una tècnica que Eto'o no té, fa jugar als altres i fa gols com el de l'altre dia de taló. Eto'o el que té és que se sap posicionar, sempre va al refús i et pot marcar 3 gols en un partit aprofitant pilotes escombraria (dels 30 gols del negre, 25 són gracies a Xavi i Iniesta)

quitus ha dit...

¿invoquem l'ànima de Kodro? ¿Ibrahimovic serà el seu relleu?

que bonic es ser culé, ni una puta setmana després del triplet, un pot estar trànquil. lol, per a mí, com si la pròxima temporada se la pelan mirant la graderia.

collons putes crisis bipolars..........

sr. manel ha dit...

Veuen com l'important és participar?? Hem guanyat el triplet i ja casi ningú en parla! La millor temporada de la història i volen destacar més l'efecte puto vídeo de gladiator.
Per cert, l'ibrahimovic és molt millor que l'etoo (25 gols a itàlia). I a més no se'n va a mitja temporada a jugar un torneig de merda com la Copa d'Africa. Però si el negre diu que no marxa...

Modgi ha dit...

Senyors, en què estem pensant. No podem fitxar davanters que portin gomina i diadema. Ens estem amariconant? Aquí fan falta negres, morts de gana!

jesse_custer ha dit...

Ibrahimovic es el mejor delantero del mundo, esta temporada he visto unos cuantos partidos del Inter y este tio es capaz de marcar un gol de fantasía de la nada. No hay otro delantero con tanta clase, tiene disparo, regate, visión de juego.
Hay que ver cuantos goles ha fallado Etoo, que con Messi, Xavi e Iniesta dando pases meto goles hasta yo.

Ibra nos haría aun más grandes.

Anònim ha dit...

No sols no farem pasta gansa, sinó que com sempre, se'n fotran de nosaltres.

Crec que no hi ha club al món que negocii pitjor que el Barça, i de sempre.