dimarts, de juliol 07, 2009

Vida diària dels homes falcó del Planet MongoDins de la sèrie Turisme Interplanetari ens aturem uns instants a Mongo, el planeta d'on són nadius els Homes Falcó.
Tothom coneix els Homes Falcó. Són aquells sers sorgits d'un galiot on experimentava el doctor Mengele que van ajudar Flash Gordon en la seva batalla contra el sentit del ridícul.Els Homes Falcó, comandats pel pare de l'Escurçó Negre (que després moriria ballant a Cuatro bodas y un funeral), són gent d'allò més casolana.
Observem alguns detalls de la seva vida qüotidiana:No hi ha portes als edificis de Sky City. Totes les cases tenen finestres amb cedés penjant d'un fil al davant per evitar intrusos no desitjats. Els sistemes d'alarma contra robatoris també inclouen bosses o ampolles plenes d'aigua a la finestra que, a més, repeleixen els gossos mosca.

Els urinaris públics de Sky City són molt escasos. Els Homes Falcó, quan senten la necessitat de fer de ventre, s'adrecen al cotxe més proper i defequen sobre el capó o el parabrisses.Els Homes Falcó són bons gourmets i els agrada de fruir de la companyia mentre mengen. Així, els restaurants són parcs a l'aire lliure. El cuiner es posa de peu dret sobre un banc i va llençant pinso per terra, on els Homes Falcó es barallaran per picotejar-lo amb els morros envermellits dels cops contra el gravum.

La crisi també ha arribat al Planeta Mongo. El sector tèxtil, en que es basava la major part de l'economia Mongo, va patir una bombolla que ha esclatat. D'armadures, capes, cascos, malles i tot tipus de complements de la Planta Halcón dels cèlebres magatzems El Halcón Maltés s'han anat en orris. Els Homes Falcó avui vesteixen poca roba, molt de tanga i cinturons i corretges, però de tela més aviat poqueta. Les armadures han quedat reduides a una carcassa.La immigració també s'ha fet notar en els darrers anys. Els Homes Falcó han vist com anaven arribant els Homes Periquito de l'oest, els Homes Colom del Sud o els temibles Homes Cotorra, que han fet aflorar els primers símptomes de fricció social. Els Homes Falcó es queixen que els Homes Cotorra fan massa soroll tot el dia, que fan vida al carrer i provoquen inseguretat ciutadana. Que no són com els Homes Lloro, la majoria psicoanalistes que no callen mai però que resulten inofensius a la fi (malgrat la seva afició a aparellar-se només amb Dones Falcó). Els Homes Cotorra són inquietants, i no és extrany que hi hagi baralles cada cap de setmana als barris més conflictius d'Sky City. Diuen que fins i tot han arribat a violar alguna Noia Oreneta, però no se sap si són rumors creats per a engegar el malestar entre la població autòctona i poder fer aflorar un nou partit polític (Partit de la Nació Falcó) que se'n beneficii.

9 comentaris:

Modgi ha dit...

Estic convençut que a les discoteques d'sky city deu ser un no parar de pajarraques.

Perdoni, però aquest context es dona massa als jocs de paraules.

manuel ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
M@Nu ha dit...

Deu ens lliure del homes colom del sud, son com el homes rata del sud però amb ales !!! fills de puta ...

Mister Pozart ha dit...

El pare de l'escurço, que després de morir a 4 bodas i tal, sembla que es reencarnara en Odin a Thor...

Ja que parles de rebaixes, mira si estan malament que a la darrera serie de Flash Gordon no tenien ni per comprar-se les ales!

Anònim ha dit...

La sort que tenen a Sky City es que no necessiten metro. Perquè si n'hi hagués, la fricció amb els pesats dels Homes Cotorra acabaria en guerra.

Josep ha dit...

Ha de ser fascinant fer una ullada a la seua videoteca.

Questionaire ha dit...

Es confirma que aquesta pel·li és un truny i que no s'aguanta ni la música ni el max Von Sydow fent de malo?

quitus ha dit...

m'ho sembla a mí o Simon Callow (http://images.google.com/images?q=simon%20callow) no té res a veure amb en Brian Blessed (http://images.google.com/images?q=Brian%20Blessed).
més enllà, la peli es tot un homenatge gay al món dels còmics (uns més gayers que uns altres; Flash Gordon era força gayer). res té sentit estètic (ni cap altre) i tot resulta més que forçat o enganxat amb cel.lo (una mica com l'Star Wars turc http://video.google.com/videoplay?docid=-7069307816427160377&hl=en això sí, amb més purpurina i més lásers de disco gay).
ara només falta el remake, encara més gayer si pot ser. que cridin a la creadora d'Anatomia de Grey, que d'això de treure's el públic masculí hetero de sobre ho fa de puta mare.

Doc Moriarty ha dit...

Senyor quitus, dins el meu cap són la mateixa persona. Anglesos amb barba i cara de regalimar cervesa per la comisura dels llavis.