dijous, d’agost 27, 2009

Microesfot i el phostoshop étnic.

Per arribar millor al client potencial de Microsoft de cada país, l'empresa de Bill Gates demostra un gran domini del photoshop i s'amotlla a les característiques pròpies de la població de cada estat.

EEUU

Aquí hi veiem una escena feliç: tres empresaris guaitant un power point que els indica que tot va bé i l'empresa no farà fallida. Blanca, negre i asiàtic (aquest últim beu aigua, perquè no sigui dit que l'alegria ve de factors exògens).
POLÒNIAPolònia és un país ple d'asiàtics i noies blanques, però han substituit subtilment el Lluís Bassat negre per un senyor pentinat de gomina i contractura cervical. Hom diria que aquest home condueix molt i amb el braç fora de la finestreta, per el moreno taxista de les mans.


ESPANYA

No calen gaires comentaris. La foto de Microsoft parla per si sola.

6 comentaris:

Ghandi ha dit...

Hi trobo a faltar Falete. És un personatge que et permet arribar al públic masculí i femení en un únic ésser.

Pare Bukkàkez ha dit...

He sentit Falete?
http://pong.bounceme.net/aeiou.jpg

Vist als comentaris del Menéame.
http://meneame.net/story/competicion-para-mejorar-cagada-microsoft-photoshop-eng

A Espanya els ordenadors serien amb pantalles de tub, encar, i la gent jugaria al solitario, mentre el cap parla ensenyant unes fotocopies DIN-A4 en color.

albert ha dit...

No me n'he pogut estar:

http://yfrog.com/05a0xj

Ghandi ha dit...

Per cert, tornant a analitzar de nou la fotografia: no creuen vostès que el negre de la foto és Arnold? Ja saben, aquell nen que protagonitzava una sèrie i ja tenia cara d'home madur.

Josep ha dit...

Hi trobo a faltar la Belén Esteban

Albert ha dit...

Si com bé diu vostè aquest senyor té la ma morena de conduir un taxi parem màquines que aquest pàjaru és anglès i no polac i condueix a la banda dreta del cotxe i per això té la mà dreta morena! Oju! que ja ens la volia colar el puto bil-gueits...