divendres, de setembre 25, 2009

Exclusiva: Hans Shrek era nazi!

El Doctor a qui amb tanta fruïció llegeixen i a qui comprarien qualsevol novel·la que escrivís per merdosa que fos (facin-ho, és un consell) estava cercant imatges d'arxiu per a produïr un remake d'Ilsa la Loba de la Gestapo, quan va realitzar la següent troballa.

Les esgarrifoses imatges ens mostren a Hans Shrek, pare del cèlebre monstre de qui s'han fet tres pel·lícules (en un nivell ascendent de mediocritat cinematogràfica), durant una desfilada del partit nacionalsocialista a Múnich el 1933.Fins a dia d'avui era prou coneguda l'ascendència germànica de la criatura verda, però aquest descobriment ha estat tota una revelació.

Cercant en els arxius, he aconseguit traçar una breu biografia de Hans Shrek.

Neix a Füssen el 1884, fill de d'una parella de germans bavaresos.

Ingressa involuntàriament en el Himmler Pangermanische Circus a l'edat de quatre anys, amb el qual arriba a Berlín. Allà, el Canceller Otto von Bismarck el veu i s'hi encapritxa, i el porta cap a la cort.

Hans Shrek creix entre l'aristocràcia prussiana, fins que a la tendra edat de deu anyets el seu pare adoptiu, el canceller de ferro, mor. Aleshores és expulsat i retornat als Alps austríacs juntament amb el seu millor amic, Heinrich, el major de la familia Himmler.

Desapareix el rastre de Hans Shrek durant tota la primera guerra mundial, que se suposa se la passa amagat a una cova prop de Salzburg, on aprèn a estimar Wagner i les humitats calcàries.

Torna a aparèixer de nou ja dins el DAP, que després es convertiria en el NSDAP, que és el que coneixem com a partit nazi. Era Intendent de Provisió de Consumibles de la secció d'Alta Saxònia: portava els cafés a les reunions.
Hitler hi va veure en ell un clar representant de la classe ària, com també ho va fer en Göering, en Goebbels i en Himmler. Evidentment, ningú no va aconsellar mai a Hitler d'anar a l'oculista, perquè era un negoci regentat eminentment per jueus.

Hans Shrek escala en el partit de forma extraordinària. Aconsegueix ser respectat i es fa d'or inflant les factures dels barracons de Dachau. A més, es rumoreja que era molt bo explicant acudits verds.

Durant la guerra, Hans Shrek es casa amb Lis Terine, la malèvola inventora del tap d'un famós elixir bucal que no mencionarem, i que el converteix en un ésser introvertit i tancat, que defuig el contacte amb la gent. Potser també hi influeix que ha d'exiliar-se al Brasil un cop Alemanya signa la rendició incondicional i Hans és declarat un dels màxims criminals de guerra nazis.

Al Brazil, Lis Terine dóna a Llum a Shrek, a qui s'obliden de posar-li un nom de pila perquè tothom l'anomena el Monstre o el Fill del Nazi.

Allà, juntament amb Mengele, Hans forma un equip que guanya el campionat mundial de Risk, la seva última victòria. Després d'això és difícil seguir-li el rastre, però se sospita que mor cap als anys setanta. Només hi ha una petita conversa telefònica de Kissinger demanant a Simon Wiesenthal que no piqués més al timbre de casa dels Shrek a altes hores de la matinada.

3 comentaris:

Modgi ha dit...

Es nota que l'shrek pare feia molt sovint la classica salutació nazi perquè fins i tot té els ossos sortits de lloc. un esfereïdor treball d'investigació, doc.

SM ha dit...

Un tema apassionant que dóna per a una tesi doctoral. Com a mínim.

Josep ha dit...

Sempre he sospitat que la raça superior no pot ser pàlida ni amb els cabells grocs.

Però tampoc m'esperava que la "melanina verda" hi jugués un paper tan important.