dimarts, de setembre 08, 2009

Síndrome del Blogger Infidel


Lamentablement, no actualització gaire sovint. I aleshores em ve el que es coneix com a Síndrome del Blogger Infidel, que és la necessitat de regalar un ram de roses al blog perquè estàs prestant més atenció al facebook o al twitter. Abans, amb el blog, tot era confiança i sexe del bo. Ara només hi ha una relació desganada sense encontres explosius, perquè les altres dues amants ja et sacien la necessitat d'un polvo ràpid.

Acabada aquesta metàfora de merda, amb la que volia dir que tots els posts que abans penjava aquí amb videos ja han desaparegut, portem flors al ronya.

Dos vídeos.

Aquest és de World War II Freak, blog consolidadíssim i molt treballat d'un amic amb coneixements enciclopèdics sobre la segona guerra mundial.
El segon s'apunta al fenòmen de les literal versions. De tots els videoclips que narren les coses que hi passen, de moment aquest és el més aconseguit i divertit.I per avui ja està. Perdoneu que no parli de la foto que obre el post i només la faci servir com a reclam fàcil.

8 comentaris:

Pare Bukkàkez ha dit...

Sasha Grey em té robat el cort. I els genitals. I el disc dur.

No ha pensat en ajuntar Twitter i blog? Poden fer-se amics, no té perquè triar, és qüestió de parlar les coses i organitzar-se, vagin a sopar un dia els tres junts i emborratxin-se.

super ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Jo també adoro Sasha Grey. Què porca és.

Pare Bukkàkez ha dit...

Per cert, Doc, vostè que també maneja el Sala X:
No sap pas d'algun bon web-servidor de vídeos on poder penjar-ne un de ben curt, porno, i que permeti integrar-lo a un post de blogger?

Google no m'està ajudant massa, el puta.
Gràcies.

Doc Moriarty ha dit...

Pornhub.com
És el millor que conec, però no sé si per penjar-hi videos ha de tenir un compte premium.
En aquest cas, Pornkolt.com, molt eficaç, però quan linkava videos des d'allà havia de fer bricolatge cibernètic.

Anònim ha dit...

youjizz.com també està prou bé.

Anònim ha dit...

Dober zacetek

Anònim ha dit...

Gracies per intiresnuyu iformatsiyu