dimarts, de setembre 01, 2009

Veïnetes 2009, accèsit

Amb les preses, en el recull d'algunes de les perles que les Veïnetes d'enguany han gosat fer públiques, se'm va passar per alt una de les meves preferides. Sigui aquest post un desgreuge cap a la que és, segurament, la veïneta amb més cultura de totes. Cultura que ve de cul.

Zamara Rodríguez aka La Sirena del RenaixamentEl primer que crida l'atenció d'aquesta xicota és que l'han pescat al palangre a poca distància de la platja. A l'hora de fer-se les fotos, la Zamara encara no s'havia pogut desempallegar de les xarxes que l'havien atrapat juntament amb uns salmons i un parell de tortugues.
Però no és això el més destacable d'aquesta mossa. Ni que porti un barret digne de Pere Tàpies.

És el tatuatge de la seva natja esquerra: l'home de Vitrubio de Leonardo Da Vinci.

Intuíem que li agrada molt la pintura per la paret on es recolza, tota una mostra d'art modern. El que ens agrada és que, a més, la Zamara sigui una humanista amant dels museus fins al punt d'arribar a dibuixar-se les seves obres preferides sobre el pompis.

A partir d'ara, crec que totes les veïnetes haurien d'il·lustrar-se una part del cos amb pintures cèlebres. Proposo "La Coronació de Napoleó" de David en una espatlla (2cm x 1cm), "El rai de la medusa" de Gericault a la pelvis (1,5 cm x 2 cm) o "Un diumenge d'estiu a la Grande Jatte" de Seurat pujant pel coll fins darrere una orella (15 cm x 12 cm).

Les més agosarades es poden tatuar els plànols de la catedral de Rouen al tòrax.

6 comentaris:

Vironer ha dit...

Algú deia que es desconeixia la identitat del famós grafiter Banksy? Aquí el teniu, o millor dit, aquí la teniu, davant d'una de les seves obres. Qualsevol que hagi assistit a un curs de semiòtica de la Rosa Cid Montilla pot inferir aquesta conclusió a partir de les premisses.

Albert ha dit...

És curiós que totes les veïnetes que tenen alguna pintada de mal gust amagada al seu cos s'entesten en ensenyar-lo. La majoria el té a l'angonal o al cul, i en totes les imatges apareixen baixant-se "sensualment" la calça per mostrar-nos lo desagradablement garrules que arriben a ser... Entre putes i quilles sembla que les veïnes d'avui dia només ens duran sífilis i gonorrea enlloc d'una mica de sucre i/o ous com passava antígament...

Modgi ha dit...

Realment té un bullaquens com per oblidar-se de tots els mals d'aquest món. Ara bé, el fet que surti d'esquenes a mi em fa sospitar que estem davant d'un autèntic kinder sorpresa doble. pensi que avui dia la ciència fa meravelles, per no parlar dels malèvols capricis d'aquella puta descarada anomenada genètica.

Pare Bukkàkez ha dit...

Hosti, quin mal gust tot plegat! Amb lo maco que li hauria quedat el autoretrat de Leonardo (amb la possibilitat de recrear la seva barba amb pèl real, i es tatua el puto Vitrubi.

Per altra banda, el nom de la jamelga què cony...?
- ¿Como te llamas?
- Zamara.
- Tamara.
- ¡No! ¡Zamara: con Z de Zorra!

sr. manel ha dit...

Senyor! Hem de votar a Vanesa Pulido! Quina manera d'insinuar les corbes! Totes les altres semblen tretes d'un catàleg de prostitutes de luxe. He dit luxe? Volia dir de saldo.

Anònim ha dit...

naucil veliko