dijous, d’octubre 08, 2009

La Lleona del Montsià


Si fóssim americans, ja en tindríem la pel·lícula i les joguines del Happy Meal. i Fèlix Millet faria el clàssic paper de malvat de la Disney.

El senyor Palumbus Columbus ens fa arribar aquest esgarrifador testimoni videogràfic:


8 comentaris:

Senyor Merdevalista ha dit...

Sí, però com que sóm del Vell Món, doncs probablement la peli la dirigiria Bigas Luna i la lleona seria una excusa per veure porno costumbrista al bosc.

Pere Llufa ha dit...

O acabaria parlant de la Guerra Civil, penseu que la zona és la de la Batalla de l'Ebre, seria estrany que deixessin passar aquesta oportunitat.

Josep ha dit...

El tuneig ha arribat a la fauna salvatge: gossos que semblen lleons!

Senyor Merdevalista ha dit...

Apa que confondre una cosa amb l'altra... Què cony haurien begut, aquells?

Anònim ha dit...

No, si la pel·lícula ja hi és: http://www.youtube.com/watch?v=ZokAf6UNBPE No saben com hem rigut. El reporter de la Primera es pensava que érem valencians!!! Igualment, la batalla de l'Ebre va passar una mica més al nord, a la Ribera d'Ebre i la Terra Alta: allà només tenim un camp d'aviació que va anar canviant de mans. En este sentit ha estat molt revelador de com ens veuen, vull dir de com ens volen mirar...

Vironer ha dit...

Quin no s'ha confós alguna vegada i ha vist foques pel carrer? I llagardes? Tinguem comprensió pels compatriotes de la Sénia!

M@Nu ha dit...

no es la meva intenciò publicitar-me (be, si que es), però he tractat en profunditat aquest tema al último post del meu blog, allà trobaran respostes al enigma de "los perros folla-fieras"

http://sindiosesydislates.blogspot.com/2009/10/perros-folla-fieras.html

Planinsky ha dit...

Prou de criminalitzar al senyor millet! És un heroi de guerra incomprès!!!!

És un dalí de la corrupció, temps al temps!