dimarts, d’agost 17, 2010

Políticos y políticas y viceversa


La idea és la següent:
Un programa d'estiu, amb un plató molt gran i diàfan, presidit per una butaca. A banda i banda, tot de cadires.
A la butaca s'hi asseu un votant. A les cadires, polítics de tots els partits.
Es tracta que el votant se'n vagi de cites amb cadascun dels polítics (o els qui ell vulgui). A mítings, a inauguracions de túnels i autopistes, a esfondraments d'edificis per explosió de gas, a costellades, a tertúlies radiofòniques, a entrevistes estiuenques amb premsa escrita, a mercats plens de nadons petonejables, etc.
Un cop a plató, Manuel Campo Vidal presentarà els videos de les cites.
Desprès, els polítics es discutiran entre si i es diran el nom del porc. S'acusaran de finançament il·legal per a les cites, de flirtejos amb presidents de fundacions centenàries, de corrupció i tal. S'entrarà en un bucle que nomès el votant podrà tallar. Et demano que abandonis el plató, ordenarà a un dels polítics. Aquest plorarà i el públic l'escridassarà. Tard o d'hora acabarà tornant al programa, si no sol, aliat amb algun altre, disposat a demostrar que es mereix el seu vot.
La cosa es caldejarà quan es tractin temes com l'Estatut o la independència, moment en que es donarà a pas a publicitat per, quan es torni a plató, faci tota la sensació que aquí no ha passat res.
A final de temporada, el votant triarà un polític. Es juraran amor etern o, com a mínim, fins a la propera legislatura.
Fora de concurs, el votant s'abstindrà, i a d'altres programes de la cadena el criticaran, i els polítics aniran a fer una tourné per DEV (Donde Estás Votante) i Vótame DeLuxe, a plorar les penes.

5 comentaris:

Senyor Merdevalista ha dit...

MOLT ben picada, mossènyer!!!
Aviat els canals de televisió parlamentaris es transformaran en Gran Hermano. Cada cert temps es faran votacions entre els espectadors i al final sonarà un clar i contundent "tiene que abandonar la Cámara...".

Puji ha dit...

Aquesta és la democràcia que volem!!!

Txisky ha dit...

Pensava que aquest programa ja el feien....

Remitjó ha dit...

Jo amb el president Camps no vull amar de canyes!

mrpage ha dit...

Ha presentat el format a Gestmusic? Jo, compraria.